Selfcare voor thuis met Rituals en Kerastase 

Aanbevolen

Vrouwen vinden het heerlijk om zichzelf in de watten te (laten) leggen. Het allerbeste is om dat te laten doen bij een beauty salon of kapperszaak. Maar uiteraard betaal je ook voor die extra service. Gelukkig kun je bij jou thuis in de badkamer zelf ook heel veel doen aan selfcare. Oftewel jezelf een extra verwenmomentje gunnen.

Vooral de merken Rituals en Kerastase zijn hier uitermate geschikt voor. Rituals is een merk van A-kwaliteit en heeft heerlijke producten voor het lichaam. Kerastase is een kwalitatief hoogwaardig A-merk en wordt ook veel gebruikt in kapperszaken. Verwen jezelf, sluit jezelf af van de buitenwereld en besteed even alle aandacht aan jezelf. Dat verdien je!

Wat is er zo fijn aan Rituals?

Als je in de winkel komt van Rituals valt de fijne sfeer gelijk al op in de winkel. De vriendelijke verkoopster verwelkomt je met een kopje thee en geeft je graag alle advies. Ook online valt het merk op: de verpakkingen zijn mooi en misstaan niet als decoratie in jouw badkamer.

Verder heeft Rituals een uitgebreid geuren assortiment met allemaal een Oosterse achtergrond. Zelfs de verfrissende geuren zijn een beetje mysterieus. Verder zijn de producten niet op dieren getest. De geuren zijn samengesteld door de allerbeste parfumeurs. Met Rituals haal je dus echt luxe in huis.

Het verhaal achter Rituals

Raymond Cloosterman reisde de wereld over. In Azië zag hij dat de mensen net even iets meer tijd en aandacht besteden aan hun badritueel. Dit helpt hen te onthaasten en maakt hen gelukkiger. Raymond wilde deze ervaring en weldaad naar het westen halen om de mensen daar hetzelfde te laten voelen. Zo is Rituals ontstaan.

Uitgebreid merk: niet alleen voor jouw lichaam

Rituals is niet alleen een fijn merk met producten voor het lijf. Het merk biedt complete lijnen met gezichtsverzorging aan. Deze kun je dus toevoegen aan de body crème of bodylotion die je dagelijks aanbrengt. Voor elk huidtype is er geschikte reiniging en verzorging. Daarnaast heeft Rituals ook heerlijke producten om je huis lekker te laten ruiken.

Kerastase: het allerbeste voor je haar

Er is geen enkel ander haarverzorgingsmerk zo fijn en luxueus als Kerastase. Het wordt voornamelijk in high end salons gebruikt en dat zegt heel veel over het merk. Wil jij thuis dus de ervaring hebben alsof je bij de kapper zit? Dan is het zeker fijn om de haarproducten van dit merk te bestellen.

Shampoo’s voor verschillende haartypen

Kerastase is een heel innovatief merk. Ze werken met een zogenoemd drie stappen plan om je haren optimaal te verzorgen. Het hangt er helemaal vanaf hoe jouw haar en hoofdhuid in elkaar zit. Heb je dun en vet haar? Daar is weer een ander stappenplan voor dan wanneer je droog en dik haar hebt. Ook voor speciale problemen (zoals de gevoelige hoofdhuid of dunner wordend haar) zijn er speciale producten. Vraag na bij jouw Kerastase specialist wat voor jou het beste product is.

Nog veel meer dan shampoo

Naast heerlijke shampoo’s heeft Kerastase nog meer fijne verzorgingsproducten voor het haar. Denk hierbij aan conditioners, serums en haarmaskers.

Laatste berichten

Het beste matras voor een goede nachtrust

Het vinden van een goed matras kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze en iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam....

Meer zoals dit