Onderweg ontbijten met een muesli beker

Aanbevolen

Door een muesli beker aan te schaffen kan je heerlijk ontbijten met je eigen yoghurt en muesli of granola. Als je bijvoorbeeld ’s ochtends haast hebt, kun je rustig ontbijten in de trein opeten of op kantoor. De yoghurt zit los van de granola dus de granola wordt niet zacht, het blijft beide lekker vers. Hoe handig is dat? Je kunt er ook voor kiezen om fruit in de muesli beker te doen en later te mixen met yoghurt. Alles is mogelijk met een muesli beker. Zo kun je gemakkelijk je ontbijt overal mee naartoe nemen en ervan genieten waar je ook bent.

Warm eten meenemen

Liever warm eten meenemen voor onderweg, bijvoorbeeld een soepje? Dan kun je een isoleerpot aanschaffen. Het maakt niet uit wat je erin doet, het blijft in ieder geval lekker warm tot het moment dat jij het wilt eten. Je kunt dit dus overal mee naartoe nemen. Als je bijvoorbeeld ’s avonds nog lang naar huis moet reizen met de trein, kun je een soepje eten die je in de isoleerpot hebt gedaan. Heerlijk!

Drinkbus kind

Heb je al een broodtrommel voor je kind maar nog geen drinkbus? Schaf dan een drinkbus kind aan! Deze zijn vaak extra leuk gemaakt met bijvoorbeeld een afbeelding van Paw Patrol op de drinkbus, of Pokémon. Hierdoor is het voor je kind extra leuk om uit de drinkbus te drinken. Zo wordt lunchen een feestje. Het maakt niet uit waar je kind naartoe gaat, naar school of naar de speeltuin, de drinkbus kan overal mee naartoe. Hij lekt niet dus je kunt de drinkbus voor je kind gemakkelijk in een rugzakje doen. Ook is de drinkbus kind gemakkelijk open te maken.

Gemakkelijk eten meenemen voor onderweg

Er zijn dus echt genoeg opties om eten mee te nemen als je een lange dag ergens naar onderweg bent. Het maakt niet uit of je eten warm of koud moet blijven, er is voor alles een oplossing. Als je het helemaal wilt afmaken, kun je ook een thermosfles aanschaffen waar je warm of koud drinken in kunt doen. Zo blijft je hete koffie lekker heet en je koude smoothie lekker koud en vers. Je hoeft hierdoor onderweg niks meer te kopen omdat je zelf alles al bij je hebt. Het is fijn je eigen verse lunch mee te nemen en je eigen gemaakte bak koffie.

Laatste berichten

Het beste matras voor een goede nachtrust

Het vinden van een goed matras kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze en iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam....

Meer zoals dit