Met OSW.be je moto verkopen

Aanbevolen

Je moto verkopen is tegenwoordig een gemakkelijke zaak. Via OSW.be meld je jouw moto gratis aan. Dit gaat via de aanmeldpagina. Op de aanmeldpagina van OSW vul je alle gegevens van je motor in, zoals afmetingen, aankoopjaar, het merk, aantal gereden kilometers, de kleur, accessoires en meer. De vragenlijst zorgt ervoor dat alle details over jouw moto worden meegenomen in het aanmeldproces. Ook is het mogelijk om foto’s van je moto toe te voegen om het beeld van de moto nog beter te maken. Het allerfijnste aan dit gehele proces? Langsgaan bij een dealer, of vaak zelfs meerdere dealers, is niet nodig. Alles gaat online!

Na de aanmelding op OSW.be

Nadat jij via OSW.be alles over jouw moto beschreven hebt en de aanmelding op hebt gestuurd, gaan zij voor jou aan de slag. Het bedrijf is eigenlijk een soort tussenpersoon tussen jou en verschillende dealers. OSW stuurt jouw aanmelding op naar verschillende dealers en deze dealers bekijken jouw moto. De dealers doen daarbij allemaal een bod op jouw moto. De dealer die het hoogste bod uitbrengt wordt vervolgens aan jou voorgedragen. Ben jij tevreden met het bod? Dan kun je het bod online accepteren. Wil je liever een tegenbod doen? Ook dat is mogelijk. Ook is het mogelijk het bod in zijn geheel af te werpen. Dit gehele proces van aanmelden tot het krijgen van een bod gaat allemaal online via OSW.be!

Hoe kan het dat de verkoop geheel gratis is?

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het online verkopen van jouw moto via OSW kost jou helemaal niks. Dit komt omdat zij hun geld verdienen met de vergoedingen die de aaneengesloten dealers aan het bedrijf betalen. Ideaal dus. Je hoeft niet meer zelf langs verschillende dealers te gaan voor de verkoop van jouw moto, én de verkoop kost jou ook nog eens helemaal niks!

De officiële verkoop

Nadat jij online het bod van de hoogste dealer hebt geaccepteerd kan jouw moto officieel worden verkocht. De verdere afhandeling van de verkoop wordt gedaan door de dealer die het hoogste bod heeft uitgebracht. De dealer zorgt ervoor dat zij contact met jou opnemen. De betaling en andere belangrijke zaken worden met hen geregeld. Daarnaast komt de dealer jouw moto ook nog eens gratis aan huis ophalen. Zo hoef jij voor de verkoop van jouw (schade)moto dus het huis niet uit. Je moto verkopen hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn!

 

Laatste berichten

Het beste matras voor een goede nachtrust

Het vinden van een goed matras kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze en iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam....

Meer zoals dit