Kies jij de outfit van je man?

Aanbevolen

Er zijn veel mannen die minder met mode bezig zijn dan vrouwen. Maar toch is het voor een man ook belangrijk om leuke kleding te dragen en er goed uit te zien. Als jouw vent zich niet bezighoudt met kleding stel dan voor om hem eens te helpen door een outfit voor hem samen te stellen. Tenslotte moet jij er de hele tijd naar kijken, dan kan je er beter voor zorgen dat hij er leuk uit ziet. Ga gezellig samen een dagje winkelen en jij mag zijn kleren kopen. Win-win situatie! 

Herenmode is net zo veelzijdig als damesmode

Er wordt vaak beweert dat dames meer keuze hebben als het om kleding, fashion en moe neerkomt. Dit was misschien vroeger wel waar maar vandaag de dag heeft herenmode net zo veel te bieden als damesmode. Zowel op het werk valk als vrijetijdskleding is er veel om uit te kiezen. Een kantoor ziet er godzijdank niet meer uit alsnog iedere man dezelfde werknemer is met hetzelfde pak aan. Shirts, polo's, truien en overhemden zie je steeds meer op kantoren. Bedenk dus in welke heren kleding jij je man wilt zien. Alles is mogelijk.

Een aantal modetips

Kleed je man zoals jij, en hij zelf,  dat wil. Het is belangrijk dat hij zich comfortabel en goed voelt in z’n outfit. Er zijn wel een aantal modetips om rekening mee te houden als je toch bezig bent.

Opgerolde mouwen

Tegenwoordig maakt het steeds minder uit wat je draagt, maar meer de manier hoe je bepaalde kledingstukken draagt. Voor een man is een overhemd of een longsleeve vaak meestal wel goed. Toch kun je deze outfit al upgraden is een paar seconden. Door je mouwen op te rollen straal je direct meer zelfvertrouwen uit. Rol dus de mouwen van je man op.

Leren jassen voor een stoere look

Leren jassen zijn al jaar in jaar uit mode voor mannen. Deze klassieker is tijdloos en biedt toch mogelijkheden voor verschillende combinaties en looks. Bovendien komen leren jassen voor in verschillende modellen. Een racer jacket, biker jacket, western jacket, noem maar op. 

Draag subtiel merkkleding 

Als je graag merkkleding koopt voor je vent ga dan voor goede merken en voor subtiele merk uitdrukkingen. Bij merken is less is more een goede uitspraak. Bekende merken als Tommy Hilfiger hebben heel klein het logo in het product verwerkt en creëren hiermee stijlvolle manieren om merk te dragen zonder uit te sloven.

Modetip: de mannen mode trend uit 2020 is het dragen van pastelkleuren voor mannen.

Laatste berichten

Het beste matras voor een goede nachtrust

Het vinden van een goed matras kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze en iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam....

Meer zoals dit