In de stad is je fiets je beste vriend

Aanbevolen

Het leven in een stad is fantastisch. Je hebt alles lekker dichtbij: leuke winkeltjes en fijne restaurants, allerlei sportclubs en uitgebreide uitgaansmogelijkheden. Je hoeft je eigenlijk nooit te vervelen. Wel woon je waarschijnlijk kleiner dan je zou willen en betaal je daar waarschijnlijk ook nog eens een behoorlijk bedrag voor. Maar je hebt wel je werk en vrienden dichtbij en voorlopig heb je nog geen behoefte aan de rust en overzichtelijkheid die het dorpsleven te bieden heeft. Je hebt niet eens een auto nodig, want het OV is makkelijker in de stad en brengt je overal naartoe waar je wil. Dat scheelt je niet alleen behoorlijk wat geld, maar je voelt je er ook nog eens goed bij omdat je zo het milieu zonder auto minder belast. Er is misschien één nadeel. Klein ten opzichte van de vele voordelen, maar toch een erg vervelend dingetje. Je fiets wordt namelijk met regelmaat gejat. Iets waar je maar niet aan kan en wil wennen. Wat te doen?

Dit keer een refurbished exemplaar

Als je in de stad woont en je fiets is verdwenen is dat niet een beetje vervelend, maar heel vervelend. Het is je belangrijkste vervoersmiddel. Het is je vriend, je reddende engel, je trouwe kameraad, je beste maat, dat werk. Behendig manoeuvreer je ermee over de grachten, door smalle steegjes en over pleinen. Samen kunnen jullie alles aan. Zonder hem voel je je onthand, want hoe moet je nu naar je werk, het station, je boodschappen doen, naar het park en na de kroeg terug naar huis? Ineens voel je je behoorlijk alleen. Als je dit een paar keer hebt meegemaakt, koop je dan ook geen spiksplinternieuwe fiets meer. Een goede optie is eens te kijken bij het aanbod van tweedehands fietsen Haarlem. Je kan refurbished A-merken kopen. Dat is fijn, want lekker duurzaam en een stuk goedkoper dan een nieuwe fiets. Gebruikte fietsen worden helemaal nagekeken en versleten onderdelen worden vervangen door nieuwe, waardoor de fietsen een langer leven hebben. De ideale oplossing als je fiets is gejat, maar natuurlijk ook als je er nog een nodig hebt. Want er zijn allerlei refurbished fietsen te kopen: van omafiets tot racefiets.

Scherpe prijzen

De goedkoopste refurbished fietsen vind je bij cheapassbikes. Ze kunnen scherpe prijzen aanbieden, omdat ze de fietsen zelf opknappen en dit dus niet uitbesteden. Daarbij bezorgen ze de fietsen ook nog eens zelf. Ja, je hoort het goed. Bestel je een fiets bij hen, dan staat deze na 2 dagen bij je thuis. Wel zo handig als je een volle agenda hebt en eigenlijk geen tijd om de fiets op te halen. Cheapassbikes is erg succesvol, want in meerdere steden actief. Ook een interessante optie is overigens dat je een refurbished fiets ook kan leasen bij hen. Moet je voor je werk of studie bijvoorbeeld een paar maanden in een andere stad zijn, dan is dit natuurlijk een perfecte oplossing. Je betaalt een laag bedrag per maand en hebt vervolgens een topfiets tot je beschikking! Kijk snel op hun website en kies een mooi exemplaar uit die jou straks trouw gaat vergezellen bij je stadse leven!

Laatste berichten

Het beste matras voor een goede nachtrust

Het vinden van een goed matras kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze en iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam....

Meer zoals dit