Het leukste speelgoed voor de kids!

Aanbevolen

Een kersverse kleine, wat nu?

De komst van een baby is een waar wonder. Het brengt het leven van ieder mens op een totaal...

Een nieuwe telefoon uitkiezen? Zo doe je dat.

Je kent het wel, die mail van je provider dat je telefoonabonnement afloopt. Voor sommigen hét signaal om gelijk...

Tips voor een geslaagd aperitief

Wie had een jaar geleden ooit gedacht dat we er bij zouden zitten zoals we nu doen. Op afstand...

Tegenwoordig hebben kinderen bergen aan speelgoed. Al snel zijn ze uitgekeken op nieuw spul en er zijn maar weinig speelgoedjes die leuk blijven. Zonde toch? Daarom delen we in deze blog speelgoed dat altijd leuk blijft voor actieve kids. Hiermee kunnen ze zich wel uren vermaken en hoeven ze in ieder geval niet achter een spelcomputer of de tv te zitten. Lees gauw verder dan geven we je 5 ideetjes. 

 

Lekker actief hutten bouwen

Droomde jij er vroeger ook van om een hut te bouwen waar jij je wel uren in kan vermaken met vriendjes en vriendinnetjes? Koop voor de kinderen een leuke hut bijvoorbeeld in de vorm van een tipi tent of kasteeltje die ze zelf op kunnen zetten. Natuurlijk hoef je hier niet per se iets voor te kopen maar een hut bouwen van takken is net zo prima! 

 

Schleich 

Poppetjes om mee te spelen waar kinderen zich lang mee kunnen vermaken komt van het merk Schleich. Je kunt allerlei soorten dieren bij elkaar sparen zoals paarden, koeien, leeuwen of zelfs de prehistorische dinosaurussen of magische wezens zoals draken. Ook zijn er kastelen, boerderijen en manages bij te krijgen. Schleich hoef je nooit weg te gooien, want zelfs je klein kinderen, en de kinderen daarna en daarna kunnen er ooit mee gaan spelen. Schleich is namelijk vanaf 1935 al super populair speelgoed en raakt nooit uit de mode! 

 

Kleine doeltjes 

Heb jij een echte voetballiefhebber in huis? Dan zijn kleine doeltjes die hij makkelijk mee kan nemen een echte musthave! Jongens kunnen zich wel uren vermaken met voetballen. Hoe leuk is het dan als hij echte doeltjes heeft!?

 

Puzzles 

Een ouderwetse puzzle is niet alleen leuk voor de kinderen, maar misschien ook nog wel leuk om zelf te doen! Of samen natuurlijk. Kies een mooie plaat uit en ga lekker een middag of avondje puzzelen. Bovendien is dit erg rustgevend voor ons brein. Heb je de puzzel af? Je hoeft niet per se een nieuwe te kopen, maar vraag eens rond aan je vriendinnen misschien kunnen jullie wel ruilen. 

 

Skeelers 

Wil je de kinderen even het huis uit hebben zodat jij even kunt schoonmaken zonder dat ze in de weglopen? Skeeleren is de activiteit waar kinderen zich wel uren mee kunnen vermaken. Trouwens, skeeleren is ook veel populairder geworden bij de vrouwens tijdens deze bizarre crisis. Skeeleren is namelijk een leuke activiteit waar je ongemerkt calorieën bij verbrand. Dus koop een paar skeelers en ga er lekker op uit! 

Laatste berichten

Een kersverse kleine, wat nu?

De komst van een baby is een waar wonder. Het brengt het leven van ieder mens op een totaal...

Een nieuwe telefoon uitkiezen? Zo doe je dat.

Je kent het wel, die mail van je provider dat je telefoonabonnement afloopt. Voor sommigen hét signaal om gelijk een nieuw toestel en nieuw...

Tips voor een geslaagd aperitief

Wie had een jaar geleden ooit gedacht dat we er bij zouden zitten zoals we nu doen. Op afstand en met allerlei voorzorgsmaatregelen. Gelukkig...

Selfcare voor thuis met Rituals en Kerastase 

Vrouwen vinden het heerlijk om zichzelf in de watten te (laten) leggen. Het allerbeste is om dat te laten doen bij een beauty salon...

De voordelen van een vaderschapstest

Het is een steeds vaker besproken onderwerp: de vaderschapstest. Helaas is er nog maar weinig over bekend en dus dacht ik: laat ik daar...

Meer zoals dit