Haarverf: kleur maakt de vrouw!

Aanbevolen

Selfcare voor thuis met Rituals en Kerastase 

Vrouwen vinden het heerlijk om zichzelf in de watten te (laten) leggen. Het allerbeste is om dat te laten...

De voordelen van een vaderschapstest

Het is een steeds vaker besproken onderwerp: de vaderschapstest. Helaas is er nog maar weinig over bekend en dus...

In de stad is je fiets je beste vriend

Het leven in een stad is fantastisch. Je hebt alles lekker dichtbij: leuke winkeltjes en fijne restaurants, allerlei sportclubs...

Ja, ik geef het toe: ik ben best een ijdeltuit als het gaat om mijn haar. Dat moet goed zitten en het moet vooral ook mooi van kleur zijn. Dat was vroeger geen enkel probleem. Als kind was mijn haar bijna wit om langzaam te veranderen in een mooie, blonde bos. Prima dus. Tot ik wat ouder werd en mijn haar opeens minder blond werd en overging naar een onbestemde peper en zout kleur. Een beetje een grauwe kleur die echt niet mooi was. Zo oud was ik nog niet, maar ik wist toen dat ik eraan moest geloven: mijn haar had haarverf nodig. Die eerste keren ga je natuurlijk braaf naar de kapper want ik zag mezelf echt niet met tubes haarverf aan de slag gaan. Wat als mijn haar opeens groen werd ofzo. Je hoort veel van die horrorverhalen. Maar ja, ik wil wel dat mijn haar goed zit, ik wil er niet te veel voor lijden en feit is dat ik een bloedhekel heb aan de kapper. Ik haat die wasbakken en het oeverloos in een roddelblad bladeren tot die verf eens een keer is ingetrokken werkt op mijn zenuwen. Maar ja, ik wil wel mooi haar. Dus toch maar haarverf kopen?

Haarverf: durf het aan

Als je een beetje rondstruint op internet dan kom je veel haarverf tegen. Het is natuurlijk zaak professionele haarverf te kopen met een zeer goede gebruiksaanwijzing. Maar gelukkig is dat echt wel voorhanden. Natuurlijk kun je alle kleuren krijgen, maar je kunt ook nog bekijken welke haarverf voor jouw haar het meest geschikt is. Je kunt gaan voor een hele nieuwe kleur of voor wat nuances in je huidige haarkleur. Daarnaast zijn er, net zoals bij een kapper, producten te krijgen die je haar na het verven verzorgen en de kleur zo lang mogelijk laten schitteren. Met deze keuze moet je het toch wel aandurven? Ik deed het in ieder geval.

De kleur maakt het af

Ik heb het aangedurfd en ik vond het reuze spannend. Ik kleurde mijn haar aan het begin van mijn vakantie. Mocht het fout gaan dan kon het er nog even uitslijten voor ik weer op mijn werk moest verschijnen. Maar het ging niet fout dankzij de gebruiksaanwijzing bij de verf. Het werd zelfs erg mooi. En ik kon het helemaal zelf thuis doen dus het was echt een leuke verwen dag voor mezelf. Mijn kleur is weer schitterend en ik ga voortaan wat vaker zelf experimenteren met haarverf en diverse kleuren. Het resultaat mag er zijn want kleur maakt de vrouw!

Laatste berichten

Selfcare voor thuis met Rituals en Kerastase 

Vrouwen vinden het heerlijk om zichzelf in de watten te (laten) leggen. Het allerbeste is om dat te laten...

De voordelen van een vaderschapstest

Het is een steeds vaker besproken onderwerp: de vaderschapstest. Helaas is er nog maar weinig over bekend en dus dacht ik: laat ik daar...

In de stad is je fiets je beste vriend

Het leven in een stad is fantastisch. Je hebt alles lekker dichtbij: leuke winkeltjes en fijne restaurants, allerlei sportclubs en uitgebreide uitgaansmogelijkheden. Je hoeft...

Tips om heerlijk te ontspannen

We zijn behoorlijk druk en tijdens deze crisis en lange periode van isolatie, is het van groot belang dat we de tijd nemen om...

Een dramatische gebeurtenis

Het was een gezellige zondagavond en er was een feestje ergens in het bos, waar wij dicht in de buurt wonen. We wilden even...

Meer zoals dit