Een dramatische gebeurtenis

Aanbevolen

Het was een gezellige zondagavond en er was een feestje ergens in het bos, waar wij dicht in de buurt wonen. We wilden even gaan kijken of er bekende van ons waren bij dat feestje. We hoorde allemaal muziek en geluiden en het leek ons wel een goed idee om even langs te lopen. We waren ten slotte toch onze hond aan het uitlaten. In deze blog vertel ik je het verhaal met een hond die niet zo heel goed afliep.

Wandeling

We lopen gezellig met onze hond Kaya door het bos. In dit bos wandelen wij altijd als we Kaya gaan uitlaten. Ze vindt het geweldig hier. We komen ook vaak andere leuke honden tegen waar ze mee kan spelen. We hebben een Samojeed. Dit is een prachtige witte poolhond die niet zo graag van warme dagen houdt. Daarom wandelen we ook vaak beschut, het bos voelt als een verkoeling aan.

Andere honden

Terwijl mijn vriend, ik en Kaya richting het feestje lopen, komen wij een aantal andere honden tegen. Verder niks aan de hand. Kaya was weer lekker speels en de andere honden vonden dit wel interessant. Eenmaal aangekomen op het feestje zagen we onze buren. Toen wij naar ze toeliepen zag ik in mijn ooghoek een grote agressieve hond staan. Ik wist meteen dat Kaya hier uit de buurt moest blijven.

Ik zag dat Kaya naar de hond toerende. Ik wist het meteen. Dit is foute boel. Ik rende achter Kaya aan en in plaats van dat de hond Kaya als bedreiging zag, zag hij mij als bedreiging. Hij beet mij vol in de kuit. Iedereen schrok meteen en probeerde te helpen.

Ik wist dat ik meteen naar het ziekenhuis moest. Het stak en het bloedde enorm. Mijn vriend greep Kaya en de auto werd voorgereden. Het was een kort maar krachtig bezoek aan het feest.

Mentale en fysieke schade

Ik ben uiteraard enorm geschrokken door het incident. We hebben daarom besloten om een letselschade advocaat in Uden, waar wij wonen in te schakelen. Ik heb zeker weten letselschade opgelopen. We willen graag uitzoeken wie er aansprakelijk is voor de vergoeding van mijn letselschade en welke schade er allemaal wordt vergoed. Het is vervelend dat dit allemaal is gebeurd, maar het was een ongeluk. Alsnog willen wij dit goed afgehandeld hebben. Met de baas van de hond in kwestie is gelukkig ook goed contact.

Ik zie het zo, we waren op de verkeerde plek, op het verkeerde moment. Het had iedereen kunnen overkomen. Voorlopig blijf ik nog wel even binnen en gaat mijn vriend alleen de boswandeling aan met Kaya.

Laatste berichten

Het beste matras voor een goede nachtrust

Het vinden van een goed matras kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze en iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam....

Meer zoals dit