Een zomer vol met uitgaan en leuke dingen doen

Aanbevolen

Het is alweer lente en dat betekent dat het lekker weer wordt. Persoonlijk vind ik dit de leukste periode van het jaar en ik geniet hier dan ook heel erg van. De dagen worden langer en de temperatuur hoger. Dit is het ideale recept voor leuke feestjes met vrienden. Zelf heb ik een hele actieve vriendengroep waarmee wij veel leuke dingen inplannen. Zo gaan wij verschillende festivals af, houden wij van avondjes stappen en genieten we van elkaars aanwezigheid. Benieuwd wat ik deze zomer allemaal wil gaan doen? Lees snel verder!

Uitstapjes maken voor de gezelligheid

Vaak ga ik er in de zomer op uit, bijvoorbeeld naar een festival of strandfeestje. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te genieten van het warme weer en hou van dansen en een drankje doen. De zomer is hier natuurlijk de ideale tijd voor. Na een lange week hard werken ontspannen in het weekend, wie wil dit nu niet? Veel vrienden van mij hebben dezelfde hobby's en daarom zijn wij vaak met een grote groep. Veel vrienden zie ik wat minder vaak en een festival of avondje uit is dan de ideale situatie om weer eens even bij te kletsen. Zo zijn wij afgelopen jaar ook naar meerdere festivals gegaan en iedereen genoot hier volop van. Natuurlijk drinken wij hier ook wat bij en dit maakt het allemaal erg gezellig. Echter merkte ik het afgelopen jaar op dat een van mijn vrienden standaard veel meer dronk dan de rest van mijn vrienden. Ik ben hier een gesprek over begonnen, omdat ik wist dat het mogelijk slecht voor diegene kon zijn. Ik vind het altijd fijn om met mensen te praten en ik vind dat ook erg belangrijk aan een goede vriendschap. 

Let een beetje op elkaar 

Mijn vrienden kennen elkaar al heel erg lang en daarom hebben wij veel met elkaar meegemaakt. Daarom vond ik het fijn om met mijn vriendin in gesprek te gaan over het feit dat ze vaak veel dronk. Veel drinken in korte tijd wordt binge drinken genoemd en kan gevaarlijk zijn. Let hier dus op en ga hier vooral over in gesprek met elkaar. Mensen vinden het fijn om geholpen te worden en moeten hier nooit mee blijven lopen. Bij een echte verslaving aan alcohol is het verstandig om op tijd hulp te zoeken zodat je in gesprek kunt gaan met mensen die hiervoor opgeleid zijn. Binge drinken is namelijk niet iets waar mensen zich voor hoeven te schamen, maar hulp kan wel zeer welkom zijn. Schakel op tijd hulp in bij https://solutions-belgium.be/verslavingen/alcoholverslaving/binge-drinking/ als dit nodig mocht zijn. 

Laatste berichten

Het beste matras voor een goede nachtrust

Het vinden van een goed matras kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze en iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam....

Meer zoals dit