9 niet-standaard dingen om te doen met vriendinnen!

Aanbevolen

Heb je eindelijk een datum gevonden waarop jij en je vriendinnen tijd hebben om leuke dingen te doen? Iedereen heeft het zo druk tegenwoordig met werk, school, kinderen etc. Dus van quality time met de meiden moet je lekker kunnen genieten. Ben je op zoek naar een leuk plan voor deze dag? In deze blog delen we een aantal leuke ideeën dat niet zo standaard is als uit eten gaan of een terrasje pakken. 

 

Bosrit maken 

Zijn jullie weg van dieren en dan vooral echte paardenliefhebbers? Boek een bosrit bij een manege op bijvoorbeeld de Veluwe en ga lekker op avontuur. 

 

Helemaal tot rust komen in de wellness 

Ga een dagje met je vriendinnen naar de spa om helemaal tot rust te komen. Via websites zoals Groupon of Social deals kun je tickets scoren voor een vriendelijk prijsje. Verwen jou en je vriendinnen maximaal door een ontspannen massage te boeken of klets lekker bij in de hot tubs

 

Picknick in je favoriete park

Laat iedereen een gerechtje voorbereiden, pak een kleed in, wat tijdschriftjes en ga op een mooie dag genieten in een park.

 

Zelf een wijnproeverij organiseren

Laat iedereen wat geld inleggen en doe research op het internet naar goede wijnen. Bestel deze met wat lekkere hapjes erbij en nodig je vriendinnen bij jou thuis uit voor een high-wine. 

 

Bewegen

Hebben jullie altijd al gedroomd om lekker te kunnen dansen of willen jullie samen werken aan een summer body? Maak een afspraak voor een proefles en ga samen jullie dromen achterna! 

 

De grappigste avonden beleef je in een karaoke bar

Trek een leuke outfit aan en ga ‘s avonds met je vriendinnen op stap naar een karaoke bar. Dit zorgt voor de grappigste en memorabele avonden.

 

Begin een eetclub 

Wat is er nou leuker dan lekker eten met vriendinnen? Begin een eetclub en laat iedereen een keer bij haar thuis koken. Zo hebben jullie gelijk een vaste datum voor quality time en het is nog eens lekker ook! Maak er een spel van en motiveer iedereen een beetje extra door elkaar cijfers te geven. 

 

Oefen voor een glamour look

Is het buiten regenachtig en vallen de meeste opties al weg? Ga dan samen makeup tutorials kijken op Youtube en oefen op elkaar. Als jullie dan weer een avondje uitgaan dan kan je een mooi makeupje op doen!

 

Kledingruil 

Koop jij ook zo onnodig veel kleding online en ben je al snel uitgekeken op kleding? Verzamel al je kleding bij elkaar en doe een kledingruil met vriendinnen. Zo bespaar je ook nog eens een hoop geld en het is natuurlijk beter voor het milieu in plaats van steeds weer nieuwe dingen kopen. 

 

Laatste berichten

Het beste matras voor een goede nachtrust

Het vinden van een goed matras kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze en iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam....

Meer zoals dit